RealQuit Pareri | Pret

RealQuit Pareri | Pret
5 (100%) 2 votes

Tutunul poate constitui un RealQuitpericol iminent pentru sănătatea fumătorului și a celor apropriați lui. Individul nu și-a compromis doar propria sănătate, dar și situația financiară și statutul social. Mulți indivizi, în particular adolescenții, fumează pentru că nu au fost învățați și nu înțeleg efectele dăunătoare ale acestui viciu. Unii dintre ei au acces la informații și recunosc efectele dăunătoare ale fumatului, totuși continuă să fumeze din cauza naivității sau să se integreze mai bine în cercul lor de prieteni. Aceștia se apucă de fumat, ignorând pericolul extraordinar asupra sănătății. De aceea îți recomandăm să folosești RealQuit pentru a prevenii efectele dăunătoare ale fumatului.

Problemele cauzate de fumat pot fi combătute făcând un singur lucru: să nu mai fumezi. Acest pas este unul foarte dificil pentru multe persoane care doresc să renunțe la fumat. Vrei să te lași de fumat? Acest lucru nu ar trebui să te mai streseze deoarece există o soluție pentru tine: RealQuit. Acest produs este cel mai bun remediu în încercarea ta de a te lăsa de fumat.

Cumpara RealQuit cu 50% reducere*pe site-ul oficial

Ce este RealQuit?

RealQuit este un dispozitiv care te va ajuta să te lași de fumat. Este realizat din magneți ce sunt plasați în interiorul și exteriorul urechii la un anumit punct de presiune. Dispozitivul a fost realizat pentru a ajuta oamenii să se lase de fumat, reducând nivelul de anxietate și pofta pentru țigară.

Cum funcționează dispozitivul RealQuit?

În primul rând, RealQuit este plasat în interiorul și exteriorul urechii. Nu vei avea nevoie de gumă, plasturi sau pastile pentru a obține efectele dorite, acționând în mod independent. Magneții funcționează prin terapie auriculară și utilizează practicile terapiei prin acupunctură pentru eliberarea endorfinelor  la nivelul minții ce sunt eliberate atunci când fumezi.

Ar trebui să fii capabil de a înțelege că din clipa în care-ți aprinzi țigara, aduci multe chimicale dăunătoare în organism. Substanțele dăunătoare se găsesc în gudron, nicotină și fum. Acestea îți dăunează sănătății, producând diverse boli. Efectele fumatului includ: bolile de inimă, piele încrețită, slăbirea vederii, diabet, influențează starea de sănătate a bebelușilor și alte numeroase probleme.

O persoană poate fuma chiar și atunci când utilizează acești magneți. Ce vor constata este că plăcerea de a fuma dispare cu timpul și într-o săptămână nu vor mai simți nevoia să fumeze. Ideea care stă la baza magneților este în pavilionul urechii există anumite puncte specifice, ce corespund diferitelor părți ale corpului. Stimularea acestor puncte duce la ușurarea suferinței, calmarea și diminuarea dorinței de a fuma.

ro-RealQuit

Procedura de a purta dispozitivul este foarte simplă.

 • Mai întâi, ia magneții cu vârfurile degetelor
 • În al doilea rând, plasează biomagneții în partea inferioară a lobului urechii, atât în exterior cât și în interior.
 • Și nu în ultimul rând, asigură-te că magnetul mai mare este poziționat în partea inferioară a urechii
 • Pentru cele mai bune rezultate, asigură-te că magneții rămân intacți
 • Poate dispozitivul timp de 3-4 ore pe zi, ideal dimineața și seara.

Utilizează 3 magneți timp de 4 ore pe zi. Dacă este posibil, utilizează magneții în timp ce te odihnești (de exemplu, când ești după-amiză acasă). Pentru rezultatele dorite, utilizează dispozitivul timp de 6-7 zile. În tot acest timp poți fuma, dacă dorești. Dacă nu te-ai lăsat de fumat după a 7-ea zi, atunci nu trebuie să fumezi în următoarele 7 zile. Te poți lăsa ușor de fumat deoarece magneții afectează în mod direct producția de endorfine în corpul tău. Asta înseamnă că îți controlează și îți reduc dorința de a consuma nicotină și în consecință dependența de această substanță nocivă. Continuă să folosești dispozitivul pentru următoarele 20-25 de zile.

Este recomandat ca cei care folosesc stimulatoare cardiace, dispozitive electromagnetice, defibrilatoare sau alte materiale magnetice să mi utilizeze acești magneți întrucât pot interfera cu activitatea celorlalte dispozitive. De asemenea, femeile însărcinate sunt sfătuite să nu utilizeze dispozitivul.

Avantajele folosirii dispozitivului:

 • Este de încredere și are o rată ridicată de reușită în comparație cu alte metode
 • Este alcătuit din remedii naturale – nu conține chimicale dăunătoare sau substanțe ce pot activa alergii
 • Poate fi utilizat toată viața. Nu este nevoie să cumpărați alți magneți noi.
 • Nu necesită alte suplimente, precum pastile și gume. Acționează independent.
 • Nu se uzează ușor, deci durează mult.
 • Reduce apetitul pentru fumat, astfel vei putea micșora numărul de țigări fumate zilnic. Asta duce la încetarea completă a fumatului.

Metoda utilizată de RealQuit se numește terapie auriculară. A fost dezvoltată în anii 50, metoda fiind patentată, certificată și aprobată. Efectul este bazat pe faptul că partea interioară a urechii este conectată neurologic de restul corpului. Influențându-l, poți rezista durerii, poți calma nervii și într-un final pot să reduci pofta de a fuma. Chinezii folosesc această tehnică încă din timpurile antichității, dar acum a devenit valabilă pentru toată lumea.

Cumpara RealQuit cu 50% reducere*pe site-ul oficial

Lasă-te de fumat pentru totdeauna, rapid și fără dureri. Uită de obezitate, stări de nervozitate sau dependența de nicotină. Soluția cea mai simplă și la îndemână împotriva fumatului este aici! Țigările nu aduc nici un beneficiu corpului tău ci numai probleme de sănătate. A sosit timpul să scăpăm de acest viciu și să trăim a viață sănătoasă, fără pericole de cancer, boli ale inimii și alte complicații.

Îngredientele și compoziția RealQuit

Dispozitivul reprezintă o pereche de magneți ce conțin aur de 24 de karate care asigură că indivizii care-s sensibili la metale mai ieftine nu o să aibă probleme cu pielea din zona urechii în timp ce utilizează dispozitivul. Produsul a fost testa și s-a dovedit a fi eficient. Acesta nu are efecte adverse asupra corpului în nici un fel utilizatorul.

Cum poți cumpăra RealQuit în Romania?

Accesează pagina oficială a produsului și comandă-l. Acest lucru presupune să dai numele, informațiile de contact și adresa la care să fie livrat. Procedura de achiziționare de pe site-ul oficial presupune completarea unui formular. Apasă “COMANDĂ” și completează formularul de pe pagina următoare. Clientul va fi contactat telefonic și livrarea se va face prin curier.

Vei primi pachetul cu RealQuit în 2-3 zile lucrătoare din momentul comenzii. Atunci vei putea judeca singur dacă produsul este unul de calitate. Dacă nu ești 100% satisfăcut, pur și simplu trimite pachetul gol la adresa expeditoare și îți vei primi banii înapoi fără nici o întrebare.

Preț RealQuit

Prețul dispozitivului este de 139 RON. Un discount de 50% a fost făcut revent, prețul original fiind de 278 RON. Grăbește-te să-l cumperi până nu se epuizează stocul. Este recomandat să cumperi produsul de pe pagina oficială pentru a evita produsele contrafăcute. De asemenea, numai pe pagina oficială produsul poate fi găsit la preț redus.

RealQuit-ro

Efecte adverse ale RealQuit

RealQuit este realizat din ingrediente naturale ce sunt sigure de utilizat și nu afectează organismul. Substanța NU are efecte adverse și de aceea nu trebuie să-ți faci probleme. Este SIGUR de utilizat. Femeile însărcinate sunt sfătuite să consulte un specialist înainte de a utiliza produsul.

RealQuit este un produs 100% natural care reduce dorința de a fuma atât bărbaților cât și femeilor de toate vârstele. Oferă tot ce ai nevoie pentru a renunța la fumat.

RealQuit Pareri

Ivana Radu, 27 de ani

RealQuit-pareriSunt uimită de cum funcționează acest produs și încă nu înțeleg exact cum funcționează. Nu știu dacă magneții sau propria auto-convingere mă face să nu mai fumez. Creierul este un organ miraculos și autocontrolul este greu de obținut atunci când ceva îți produce suferință, cum ar fi o substanță chimică precum nicotina. Cu toate că nu am renunțat de tot la fumat, am ajuns să fumez doar șase țigări pe zi.

 

Mihai Traian, 32 de ani

pareri-RealQuitAm primit cadou acest dispozitiv de la mama mea. Aș spune că funcționează nemaipomenit. Progresiv, pofta pentru țigări s-a diminuat imediat după ce am început să-l folosesc. A trecut o lună de când îl folosesc și viața mea s-a schimbat numai în bine.

 

Evelin Rădulescu, 28 de ani

Din clipa în care am rămas însărcinată cu primul meu copil, știam că era timpul să mă las de fumat. Am început să fumez de la vârsta de 13 ani și în tot acest timp am decis să mă las de acest viciu din cauza sarcinii. De fiecare dată când am încercat să mă las de fumat am fost dezamăgită. Am fost norocoasă deoarece un prieten mi-a oferit acest produs. În fiecare zi dorința de a fuma era mai mică și în a 4-a zi m-am trezit fără pofta de a duce țigara la gură. A fost nemaipomenit să mă simt tânără și sănătoasă.

 

RealQuit: Concluzii

Renunță la fumat pentru totdeauna, rapid și fără să te reapuci. Uită de obezitate, stări nervoase sau dependența de nicotină. Cea mai simplă și convenientă soluție împotriva fumatului este deja aici! Țigările nu oferă nici un beneficiu corpului tău, ci din contră îți aduc probleme de sănătate. A sosit timpul să scăpăm de acest viciu și de a trăi viața din plin, fără cancer, boli ale inimii și alte complicații. Achiziționează acum RealQuit și descoperă cum e viața fără țigări. Vei lăuda acest produs datorită rezultatelor nemaipomenite.

Cumpara RealQuit cu 50% reducere*pe site-ul oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *