ProEngine Ultra Prospect | Pareri | Pret

ProEngine Ultra Prospect | Pareri | Pret
5 (100%) 1 vote

proengine-ultraIndiferent de modelul vehiculului sau al automobilului pe care îl achiziționați, acesta atinge un moment în care motorul autovehiculului cedează. Acest lucru poate fi cauzat de uzură, defecțiune sau alte deteriorări mecanice. Îngrijirea motorului auto nu se va limita la folosirea combustibililor și a uleiurilor de calitate. Conducerea economică și reviziile regulate nu va fi de ajutor. Dacă doriți să păstrați starea perfectă a motorului mașinii ani de zile și să reduceți consumul de combustibil, folosiți arma științifică împotriva deteriorării, coroziunii și dezintegrării motorului. Aditiv ProEngine Ultra pentru combustibil vă va ajuta să preveniți aceste probleme.

Preocuparea profundă cu privire la motorul mașinii dumneavoastre nu trebuie să se limiteze la calitatea combustibilului și a uleiului de motor. De asemenea, conducerea economică și întreținerea regulată nu vor ajuta. Dacă doriți să păstrați motorul mașinii dumneavoastre în stare perfectă ani de zile și să reduceți consumul de combustibil, ajungeți la decizia științifică împotriva fricțiunilor, coroziunii și deteriorărilor cauzate motorului. Poate fi efectele utilizării unui combustibil sau a pieselor motorului de joasă calitate.

Cum putem preveni schimbările rapide? Merită să vă gândiți să cumpărați combustibil suplimentar care este ușor de folosit și intră direct în motor fără a trebui să îl dezasamblați. ProEngine Ultra este soluția la aceasta. Îmbogățirea combustibilului este o formulă inovatoare care permite eliminarea acumulărilor de murdărie și umiditate din motor, motorul revine la performanța inițială și reduce consumul de combustibil.

Cumpara ProEngine Ultra cu 50% reducere*pe site-ul oficial

Cum functioneaza ProEngine Ultra?

Aceasta se referă la o formulă inovatoare de ulei de motor care permite eliminarea acumulărilor de murdărie și umiditate din motor, motorul revine la performanța inițială și reduce consumul de combustibil. Moleculele inovatoare de îmbogățire a uleiului de motor sunt fabricate în conformitate cu o rețetă secretă și un proces mecanic de către un grup de ingineri, chimişti și tehnicieni. De aceea prețul petrolului nu este scăzut.

Din momentul în care plătiți noua formulă care îmbogățește combustibilul din rezervorul mașinii, motorul se va regenera automat. Durabilitatea și rezistența pieselor metalice vor fi înmulțite, chiar cu 5. Nu va trebui să vă gândiți în mod constant la mijloacele de protejare a motorului. Nu veți auzi niciun zgomot sau crăpătură, așa că probabil veți uita că până de curând motorul dumneavoastră nu era în stare foarte bună.

Combustibilul ProEngine Ultra pentru combustibil a fost proiectat pe baza moleculelor GP (de exemplu, ulei de magnetizare în timp ce particulele mici se lipesc de suprafețele metalice, asigurând lubrifierea mai bună). Astfel, componentele motorului nu se descompun prea repede. Uleiul nu provoacă înfundarea filtrelor și a canalelor uleiurile de pe tablete, care sunt mai mici și mai ușor de penetrat în porii filtrului. Ajung în zonele de inaccesibilitate ale motorului, deci nu trebuie să le detașăm. Nu numai că economisiţi bani, ci păstrează părtile vehiculului pentru a preveni vizitarea mecanicului.

Metoda utilizării uleiului de motor ProEngine Ultra este simplă și implică următoarele etape:

Veți primi pachet de îmbogăţire de 1500 mg, împreună cu spray-ul mic necesar. Ar trebui adăugat la rezervorul de combustibil imediat înainte de pornire. Ar trebui să fie folosit după fiecare 10 km de condus. Poate fi utilizat în motoare diesel și motoare pe benzină.

 • Opriți motorul.
 • Folosind un spray mic, adăugați-l la rezervorul de combustibil.
 • Adăugați la acesta aproximativ 25-30 de litri de combustibil.
 • Repetați procesul după o deplasare de 10 km.

Măsurile de precauție care trebuie luate pentru o utilizare eficientă includ următoarele:

Păstrați uleiul ProEngine Ultra într-un loc care nu este accesibil copiilor. Nu-l lăsaţi expus la lumina soarelui pentru perioade lungi de timp. Depozitarea corectă a uleiului necesită o temperatură mai mică de 40 de grade. A devenit foarte popular printre șoferi. A obținut evaluări fantastice printre șoferii profesioniști. A fost foarte strict cercetat și certificat. Non-stop colectează ratinguri pozitive de la alte persoane ale căror motoare sunt vechi. Când este folosit, uleiul de motor atinge următoarele rezultate:

 • Regenerați motorul în timpul funcționării normale a mașinii - într-o lună
 • Reduceți frecarea și uzura suprafețelor metalice - de la 99,89%
 • Reducerea consumului de combustibil - până la 17%
 • Reducerea consumului de ulei - până la 19,2%
 • Reducerea fumului cu 97.50%
 • Creșterea eficienței motorului - de la 67,84%
 • Reduceți zgomotul și îmbunătățiți funcționarea motorului după 50 km
 • Echilibrarea presiunii de compresie în cilindri - după 100 km
 • Facilitați pornirea la rece
 • Protejarea sistemului de alimentare cu combustibil
 • Protejați motorul de uzură și prelungiți durata de viață.

proengine-ultra-ro

După câteva zile, puterea motorului mașinii dumneavoastre va începe brusc să crească. Va fi așa în fiecare zi, până în a treia săptămână. Acest nivel de putere se va stabiliza după aproximativ 100 de kilometri, iar motorul va fi probabil cu 80% mai puternic decât în prezent. În același timp, costurile de funcționare vor fi reduse deoarece sistemul de combustibil va absorbi mai puțin combustibil și ulei de motor.

Noua formulă a prelungit cu până la 3 ori durata de viață a motorului și a sporit performanța practică pentru oricine a folosit-o în mașină. Acționează nu numai rapid și eficient. Nu conține sulf, teflon, metal sau alte substanțe dăunătoare, făcându-l sigur pentru toate tipurile de motoare. În teste științifice strict controlate, oamenii de știință au confirmat eficacitatea noii formule și au descoperit ce cauzează regenerarea extrem de rapidă a motorului.

Ingrediente si compozitia ProEngine Ultra

Baza amestecului aditiv ProEngine Ultra este un ulei mineral rafinat, de aproximativ 95%. Are mai puțin de 5% aditivi. Conceputul se bazează pe moleculele GP (de exemplu, uleiul de magnetizare, în timp ce particulele mici se lipesc de suprafețele metalice, ceea ce duce la o mai bună lubrifiere.) Astfel, componentele motorului nu se descompun prea repede. Moleculele uluiului de motor nu provoacă înfundarea filtrelor și a canalelor.

Uleiul de pe tablete, este mai mic și mai ușor de penetrat în porii filtrului. Combustibilul motorului ajunge în zonele de inaccesibilitate ale motorului, deci nu trebuie să îl detașaţi. Nu numai că economisiţi bani, ci și salvaţi părți ale vehiculului pentru a preveni vizitarea mecanicului.

Cumpara ProEngine Ultra cu 50% reducere*pe site-ul oficial

De unde puteti cumpara ProEngine Ultra? - farmacie

Un număr de falsuri există pe piaţă şi mulţi au fost decepţionaţi, de aceea aveţi mare grijă la aceste produse. Uleiul original este disponibil pe pagina de web a produsului. Este recomandată achiziţionarea produsului DOAR de pe site-ul oficial.

De unde poti cumpara ProEngine Ultra in Romania?

Metoda de cumpărare este simplă; accesaţi site-ul oficial, plasaţi o comandă pe site. Aceasta implică furnizarea numelui, datelor de contact şi a adresei. Procedura achizitionării de pe site-ul oficial este făcută prin completarea unui formular. Apăsaţi "COMANDĂ" şi completaţi formularul de pe pagina următoare.

Pret ProEngine Ultra

Pe site-ul produsului, prețul este de 157 LEI. A fost făcută o reducere de 50% la preţul iniţial de 297 LEI. Livrarea este gratuită. Cumpărați de pe site pentru a evita produsele contrafăcute. O garanție de 30 de zile este oferită de companie în cazul în care produsul nu atinge obiectivul sau se oferă produse false. Produsul va fi trimis în 2 sau 3 zile.

proengine-ultra_ro

Efecte secundare ProEngine Ultra

Aditiv ProEngine Ultra este fabricat în principal din ingrediente naturale care sunt sigure pentru corpul uman. Substanța NU are efecte secundare și de aceea nu trebuie să vă faceți griji cu privire la problemele viitoare. Este SIGUR de utilizat. Femeile însărcinate ar trebui să se consulte un medicul înainte de a folosi produsul.

Pareri despre ProEngine Ultra forum

Michael Royer, 34 de ani

proengine-ultra-pareriÎnainte de ProEngine Ultra pentru combustibil, am suferit înfrângere după înfrângere. Banii cheltuiți pentru repararea motorului au depășit aproape valoarea sa. Mulțumită acestui ofertant, am redus distrugerea motorului cu 7 ani în 2 luni și am obținut succesul așteptat.

 

Vivian Lee, de 30 de ani

Am fost inspirată de un coleg. Ca și el, am vrut să încerc ProEngine Ultra. Am observat următoarele efecte: motorul mai puțin zgomotos, pornirea mai ușoară, creșterea cuplului și accelerația la fiecare viteză! Toate acestea s-au întâmplat la o săptămână după turnarea preparatului în rezervorul mașinii.

 

Dominik Klíma, 34 de ani

proengine-ultra_pareriAm primit ProEngine Ultra cu molecule GP inteligente și, încă de la început, motorul a început să funcționeze mai bine și mult mai liniștit, mașina a pornit foarte repede, am observat că rafinatorul a redus consumul de combustibil. Consumul de ulei a scăzut de asemenea. Investirea în uleiul de motor a revenit abia după 3000 km. Uleiul mi-a îndepărtat grija cu privire la starea mașinii. Nu am schimbat uleiul, iar mașina mergea ca nouă! Rafinatorul este complet sigur nu doar pentru motoarele cu benzină ci şi pentru motoarele diesel. Ochii mecanicului meu s-au mărit pe masura ce se uita sub capotă. Într-o  maşină de 14 ani, motorul arăta şi funcţiona ca şi cum ar fi plecat de pe linia de producţie. Acesta a redus efectiv frictiunea, emisiile de gaze si combustibilul. Sunt fascinat!

 

Concluzii despre ProEngine Ultra

Aceasta poate fi cea mai eficientă metodă pentru regenerarea și protejarea motorului creat vreodată. În plus, după ce a fost testat de o echipă de oameni de știință și a fost certificat de NCBI (Centrul Național American de Informații Biotehnologice), a fost testat de mulți alți șoferi.

Cumpara ProEngine Ultra cu 50% reducere*pe site-ul oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *