EKONOR Pareri | Pret

EKONOR Pareri | Pret
5 (100%) 2 votes

Pretul curentului electric a Ekonorcrescut destul de mult. Foarte multi oameni folosesc aparate electocasnice care consuma mult current, iar ca rezultat multi au acum de platit facturi enorme. Schimbarea economiei mondialen ne forteaza pe toti sa gasim modalitati de a consuma mai putin current electric. Folosirea unei cantitati mari de electricitate nu ne crested oar facturile, dar are si impact asupra mediului si al lumii in care traim. Toate acestea duc la nevoia de a gasi o cale de a consuma mai putina electricitate.

Luand in calcul aceste consecinte, care este solutia de a le evita? Trebuie sa ne intoarcem la lumanari si fiare de calcat cu carbuni? Nu, nu trebuie – EKONOR este aici pentru a te salva. Reducand consumul aparatelor electrocasnice, acest dispozitiv face contorul sa se invarta mai incet, reducand astfel si valoarea facturilor.

Cu ajutorul Dispozitivului de Economisire, veti plati cu 30-50% mai putin pentru current, depinzand de ce aparate electrocasnice folositi. Energia reactiva devine “secundara si nenecesara”. Aceasta se misca intre diverse cabluri creand o incarcatura suplimentara in retea, crescand consumul si creand numeroase campuri electromagnetice care sunt daunatoare sanatatii. EKONOR este cea mai buna solutie pentru toate aceste probleme.

Cumpara EKONOR cu 50% reducere*pe site-ul oficial

Cum functioneaza EKONOR?

EKONOR este un dispozitiv care ajuta la reducerea facturii de curent si este cea mai simpla modalitate de a economisi curentul electric. Folosind acest dispozitiv, veti plati lunar cu 30-50% mai putin pe facturile de curent. Acest dispozitiv elimina energia reactiva din retea, reducand incarcatura si consumul. Aparatele electrocasnice vor folosi mai putin curent, iar rezultatul va consta in facturi cu pana la 50% mai mici.

EKONOR elimina energia reactiva din sistem, reducand astfel consumul de energie. Aparatele electrocasnice vor folosi mai putin curent, acest lucru ducand la facturi mai mici. EKONOR seteaza tensiunea, ducand la scaderea consumului de energie reactiva, care este refolosita de dispozitiv. Acest dispozitiv poate fi usor folosit, urmand urmatorii pasi:

  • Introduceti dispozitivul in priza
  • Asigurati-va ca priza este pornita (daca are optiunea de inchidere) dupa ce ati introdus dispozitivul
  • Puteti folosi apoi unul sau mai multe aparate, in functie de instructiuni

Reteaua dumneavoastra este protejata de energia reactiva, iar consumul de curent va fi mai mic. Se cunoaste din fizica faptul ca exista energie activa si energia reactiva. Energia activa este cea utila, anume aceasta este utilizata pentru functionare de catre aparatele electrice. Energia reactiva reprezinta energia inutila pentru consumator. Aceasta circula prin cablurile electrice, provocand fluctuatii de tensiune. Drept urmare, creste consumul de energie electrica, iar campurile magnetice generate de aceasta dauneaza sanatatii.

Dispozitivul EKONOR va reduce consumul aparatelor electrocasnie astfel: 50% pentru aparate de aer conditionat, masini de spalat, computere si uscatoare de par; 45% pentru aragaze electrice, fiare de calcat, televizoare si radiatoare electrice; 40% pentru frigidere si centrale electrice pe gaz; 35% pentru fierbatoare electrice, filtre de cafea, lampi incandescente si prajitoare de paine; si 30% pentru masini de gaurit, masini de insurubat si fierastraie electrice. Majoritatea oamenilor au cumparat si folosesc EKONOR deoarece:

ro-Ekonor

  • EKONOR este simplu de conectat, trebuie doar introdus in prize.
  • Nu reprezinta o modalitate de a insela contorul electric. Reducerea folosirii curentului electric este posibila datorita eficientizarii ei.
  • Eficacitatea dispozitivului a fost confirmata de numeroase studii si se bazeaza pe fenomele explicate in fizica.
  • Nu doar reduce consumul de energie, dar si prelungeste perioada de viata a aparatelor electrocasnice.
  • Reduce emisiile electromagnetice ale aparatelor electrice, care dauneaza sanatatii.
  • Investitia initiala in acest dispozitiv se amortizeaza în 2-3 luni.

Dispozitivul este folosit mai ales in aparatamente si case, sali sportive, magazine, birouri, baruri si restaurant.

Reteaua dumneavoastra este protejata de energia reactiva, iar consumul de curent va fi mai mic. Se cunoaste din fizica faptul ca exista energie activa si energia reactiva. Energia activa este cea utila, anume aceasta este utilizata pentru functionare de catre aparatele electrice. Energia reactiva reprezinta energia inutila pentru consumator. Aceasta circula prin cablurile electrice, provocand fluctuatii de tensiune. Drept urmare, creste consumul de energie electrica, iar campurile magnetice generate de aceasta dauneaza sanatatii.

Din ce este facut EKONOR

Un stablizator de curent asigura eliminarea variatiilor de tensiune, asigurand asftel si aparatul.

Regulatorul este utilizat pentru a echilibra tensiunea și pentru a anticipa variatiile de tensiune, ceea ce face ca randamentul de control sa fie stabil pentru utilizarea de rezerva si sa prelungeasca durata de viata a aparatului.

Capacitatea electrică controlata este utilizată pentru reglarea curentului, ceea ce ajuta la sporirea capacitații de lucru a aparatului la distanța si la utilizarea energiei electrice reactive.

Cumpara EKONOR cu 50% reducere*pe site-ul oficial

Potrivit pentru retelele electrice standard de apartamente și case. Umiditatea atmosferică max: 85% (nu se pune in bai si in piscine). Capacitate: 5kw - 19 kW (un dispozitiv este suficient pentru un apartament intreg). Greutate: 170g (inclusiv ambalaje), 125g (fara ambalaj). Dimensiune: 12cm x 7cm x 4cm.

De unde se poate cumpara EKONOR? - farmacie - ebay - amazon

Pe piata au aparut din ce in ce mai multe produse contrafacute si, cu toate ca ne straduim sa le identificam, va recomandam sa aveti grija. EKONOR este disponil doar pe pagina oficiala si poate fi comandat doar online de catre client. Clientul va fi apoi contactat telephonic, iar produsul va fie expediat cu un curier.

Avantajul comandarii pe siteul oficial este ca veti primi un produs original. Va recomandam sa comandati de pe site-ul oficial pentru a evita produsele contrafacute.

Cum sa cumparati EKONOR in Romania

Metoda de cumparare este simpla. Mergeti pe siteul oficial si plasati comanda, dandu-va numele, informatiile de contact si adresa in formularul de pe site. Apasati butonul “COMANDA” si completeti formularul de pe urmatoarea pagina.

Produsul va fi trimis in 2-3 zile. Daca atunci cand il primiti nu sunteti 100% satisfacut, puteti sa trimiteti ambalajul gol inapoi si va vom returna banii, fara alte intrebari. Clientul va fi contactat telephonic, iar livrarea se va face de catre un curier.

Ekonor-ro

Pretul EKONOR

Pe site-ul oficial, noul pret al dispozitivului este 290 Lei, fiind disponibil la jumatate de pret fata de 580 Lei. Produsul va fi livrat in 2-3 zile de la plasarea comenzii. Comadati-l pe al dumneavoastra acum, inainte ca stocul sa se epuizeze.

Efecte adverse ale EKONOR

Produsul este facut din materiale natural si material care sunt mai putin nocive pentru oameni. Substantele NU au efecte secundare, deci nu trebuie sa va ingrijorati pentru potentiale viitoare probleme. Este SIGUR de folosit de catre barbati si femei de toate varstele. Femeile insarcinate ar trebui sa consulte un doctor inainte sa il foloseasca.

Pareri despre EKONOR. Recenziile clienţilor

Thomas František, 46 ani

pareri-EkonorVa multmesc pentru calitatea excelenta. In trecut am mai cumparat un dispozitiv de acest gen, dar s-a dovedit a fi inutil si nu a mai functionat dupa 2 saptamani. Dupa ce am cumparat dispozitivul de la dvs. am platit cu aproape jumatate factura electrica folosing exact acelasi aparate ca inainte.

 

Šárka Lee, 34 ani

Dispozitivul este solutia ideala pentru apartamente si birouri. Dupa ce l-am cumparat, am platit cu 30 de euro mai putin. Daca acest lucru se mentine as economisi aproape 360 de euro intr-un an. Nu sunt obsedata de economii, dar nu mi se pare logic sa platesc pentru ceva ce nu folosesc.

 

Princess Světluše, 28 ani

Ekonor-pareriEste o solutie excelenta pentru un apartament sau birou. L-am cumparat pentru ambele locuri si acum platesc cu aproape 30 de euro mai putin pe luna. Daca tine tot asa, inseamna 360 de euro pe an. Nu cred ca merita sa platesti pentru ce nu folosesti, de ce sa arunci banii?

 

Concluzii despre EKONOR

EKONOR nu este o inselatorie – aparatul va poate economisi o suma mare e bani. Este disponibil doar pe site-urile oficiale. Reduceti consumul de energie folosind acest aparat. Trebuie doar sa completati un formular, sa ne spuneti unde sai l trimitem si va fi livrat la dumneavoastra acasa.

Cumpara EKONOR cu 50% reducere*pe site-ul oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *