Whitening Strips Pareri | Pret

Whitening Strips Pareri | Pret
5 (100%) 2 votes

Dinții sunt importanți pentru fiecare dintre noi. Aceasta pentru că de la ei începe procesul digestiei, Whitening-Stripsastfel luând nutriții și mineralele necesare pentru a crește și a fi sănătoși. De aceea, este responsabilitatea noastră să asigurăm că dinții sunt îngrijiți și sănătoși. Dinții murdari duc la complicații dentare, dar și complicații ale organelor interne deoarece infecțiile se pot răspândi în diferitele regiuni ale corpului.

Dinții murdari și nesănătoși pot cauza probleme dentare precum carii, parodontită, gingivită, Bruxism, cancer oral, placă bacteriană și chiar căderea acestora. Aceste complicații sunt neplăcute și vă pot pune sănătatea în pericol. Bacteriile din interiorul gurii sunt cauza majoră a complicaților dentare. Acestea apar când dinții sunt neglijați pentru o perioadă lungă de timp. De asemenea, schimbările hormonale, atât la bărbați cât și la femei, pot cauza probleme dinților. Diabetul, fumatul, precum și anumite boli pot compromite igiena dentară. Folosirea medicației necorespunzătoare, ce are reacții nedorite, de asemenea poate să vă compromită dantura.

Cumpara Whitening Strips cu 50% reducere*pe site-ul oficial

Cum acționează Whitening Strips?

După cum sugerează numele, Whitening Stripssunt benzi pentru curățarea dinților. Sunt realizate din plastic din polietilenă. Plasticul este subțire și elastic, și asigură că benzile se mulează corespunzător pe dantură. Este acoperit cu peroxid, care atunci când intră în contact cu dinții, ajută la înlăturarea murdăriei.

Benzile sunt de unică folosință și nu se înghit. Acestea pot fi folosite de orice, atât de adulți cât și de copii. Procedura de utilizare este mult mai ușoară în comparație cu alte metode ce folosesc tehnologie laser. Produsul vă va ajuta să aveți dinți în timp record. Cu atât mai mult, benzile nu vă vor face dinții mai sensibili.

Atunci când vă curățați dinții, pot apărea complicații și probleme precum:

 • Respirație urât mirositoare persistentă. Aceasta vă poate afecta încrederea în sine atunci când vorbiți cu alte persoane sau vă sărutați partenera.
 • Inflamarea și sângerarea gingiilor
 • Vă face gingiile mai sensibile
 • Poate provoca dureri atunci când mâncați, datorită gingiilor inflamate
 • Pierderea dinților
 • Poate face dinții mai sensibili

De aceea, benzile Whitening Stripssunt recomandate de mulți medici stomatologi atunci când vine vorba de curățarea eficientă a dinților. Benzile vă vor ajuta să preveniți diversele complicații, iar procedura de utilizare este simplă și presupune câțiva pași:

Whitening-Strips-ro

 • După achiziționarea produsului, citiți instrucțiunile de utilizare cu atenție
 • Spălați-vă pe dinți bine.
 • Utilizați benzile plasându-le pe dinți
 • Aveți răbdare până când benzile încep să-și facă efectul
 • După 25-30 de minute, înlăturați plasturele

Benzile sunt de unică folosință și au fost recomandate de mulți experți pentru rezultatele incredibile. Folosite corect, benzile vă pot oferi următoarele rezultate

 • Albesc dinții, îndepărtând petele. Astfel, veți avea dinți albi și strălucitori pentru o lungă perioadă de timp
 • Previn apariția carilor prin eliminarea bacteriilor și murdăriei
 • Mențin întotdeauna smalțul dentar puternic și curat
 • Previn răspândirea bacteriilor și microbilor în alte părți ale sistemului digestiv

Periatul dinților ajută la prevenirea și apariția unor probleme, dar nu garantează igiena dentară în totalitate. Acesta este motivul pentru care Whitening Stripsa fost conceput: Să asigure igiena dinților pe durata întregii zile. Evită mersul la spital și redu numărul de programări la dentist folosind aceste benzi. Sunt menite pentru a curăța și îngriji dantura.

Compoziția Whitening Strips

Whitening Stripse disponibil sunt forma de benzi de plastic. Plasticul a fost conceput să fie elastic și flexibil tocmai pentru a asigura că se mulează corespunzător pe dantură. Nu trebuie înghițit după utilizare, acesta fiind motivul pentru care nu conține extracte de plante. Benzile pentru albirea dinților conțin peroxid și înălbitor. Astfel, dinții sunt albiți precum un înălbitor vă face hainele strălucitoare. Peroxidul ajută să confere dinților o culoare plăcută, oferindu-le nuanța naturală.

Cumpara Whitening Strips cu 50% reducere*pe site-ul oficial

Whitening Stripseste fabricat din polietilenă, care este un material plastic subțire și versatil. Plasticul este acoperit cu peroxid, iar unele benzi conțin mai mult din această substanță decât altele. Aplicați benzile pe dinți așa cum este indicat în prospect astfel încât peroxidul să intre în contact cu lacul dinților. Acest lucru permite peroxidului să elimine petele de pe suprafața dinților. Unele benzi acționează mai rapid decât altele.

Un motiv bun pentru a achiziționa Whitening Stripspentru albirea dinților este că rezultatele sunt garantate 100%.

Timpul de livrare este de 3 zile lucrătoare, iar plate se face pe loc. Plătiți doar când pachetul ajunge la dumneavoastră. Procedura este mai ușoara decât metoda laser, iar dinții pot fi albiți complet într-un timp relativ scurt. Produsul nu face dinții mai sensibili. De asemenea, vine cu îmbunătățirea stimei de sine și alte efecte psihice pozitive. Poate regula nuanța de alb a dinților. E recomandat atât femeilor, cât și bărbaților.

De unde puteți comanda Whitening Strips? - farmacie - ebay - amazon

Produsul este valabil pe pagina oficială. Achiziționarea presupune să comandați produsul online. După ce l-ați comandat, veți fi contactat telefonic. Produsul este livrat la adresa solicitată prin curier sau la căsuța poștală.

Plata se face pe loc. Avantajul în a achiziționa produsul de pe pagina oficială este că veți primi garantat unul original. Este recomandat să comandați produsul de pe site-ul oficial pentru a evita produsele contrafăcute.

Cum puteți cumpăra Whitening Stripsîn Romania

Metoda de cumpărare a produsului este simplă. Accesați pagina oficială a produsului și faceți comanda. Aceasta presupune să vă lăsați numele, informațiile de contact și adresa unde produsul va fi livrat. Procedura presupune completarea unui formular online. Apăsați ”COMANDĂ” și completați formularul de pe pagina următoare.

ro-Whitening-Strips

Veți primi produsul în decursul a 2-3 zile lucrătoare. Apoi vă veți putea convinge dacă produsul e de calitate sau nu. Dacă nu sunteți 100% satisfăcut, puteți trimite pachetul gol la adresa expeditoarea. Banii vor fi returnați fără nici o întrebare. Clientul este contactat telefonic, iar livrarea se face prin curier.

Preț Whitening Strips

Pe site-ul oficial, noul preț a benzilor este de 139 RON. Prețul produsul a fost redus cu 50%, prețul inițial fiind de 278 ROM. Produsul este livrat în 2-3 zile lucrătoare din momentul în care l-ați comandat.

Efecte adverse

Whitening Stripseste realizat din ingrediente naturale ce nu produc efecte adverse asupra organismului. Substanța NU are efecte adverse și de aceea nu trebuie să vă faceți griji. Este SIGUR de utilizat. Produsul este destinat femeilor și bărbaților de toate vârstele. Femeile însărcinate sunt sfătuite să consulte medicul înainte de a folosi benzile.

După ani de testare, Whitening Stripsa fost identificat ca un produs sigur de utilizat ce nu afectează funcțiile sistemului urogenital. Efectul rapid a produsului garantează că veți avea dinți curați și strălucitori în scurt timp. De asemenea, veți avea dinții, gingii (cavitatea orală în genere) puternice și sănătoase.

Whitening Strips Pareri

Maximilian Ionescu, 32 de ani

Whitening-Strips-pareriNu puteam să mă las de fumat. Așa că am avut probleme să elimin culoarea galbenă de pe dinți. Am fost la dentist, dar metodele oferite de un cabinete stomatologic erau pur și simplu prea scumpe. Am comandat benzile Whitening Strips. Soția mea a fost uimită când a văzut că am dinți albi în doar 3 zile.

 

Ana Sofia, 23 de ani

I was embarrassed to smile with my mouth wide open. My teeth were healthy but the yellow color persisted. It was expensive to go for teeth whitening in clinics. I ordered the strips and the effect was positive and great. I recommend these strips.

Îmi era rușine să zâmbesc larg. Dinții mei erau sănătoși, dar aveau o nuanță de galben ce persista. Era prea scump să mi-i albesc la o clinică dentară. Am comandat benzile și efectele au fost nemaipomenite. Recomand aceste benzi tuturor.

 

Marinela Popivici, 34 de ani

pareri-Whitening-StripsHello. I did not want to laugh long because I have my teeth rather yellow than white, although I clean my teeth regularly. They just have that color. I tried to have them bleached in the salon where I paid 8500 rubles, but it did not. Instead, I ordered Whitening Strips. Pity I did not do it before! It's unusual to have white teeth at once. All my acquaintances are enthusiastic from my smile!

Bună ziua. Nu voiam să zâmbesc mult deoarece aveam dinți gălbejiți cu toate că mă spălam pe dinți zilnic. Pur și simplu asta era culoarea lor. Am încercat să-i albesc la un salon, unde am plătit 600 RON, dar nu și-au schimbat nuanța. În schimb, am comandat Whitening Strips. Ce păcat că nu am făcut asta înainte! Este neobișnuit să ai dintr-odată dinți albi. Toate cunoștințele mele au fost entuziasmate de zâmbetul meu.

 

Concluzii Whitening Strips

Let your teeth be normal. Sparkling white is the color that your beautiful teeth deserve and you can offer them this just by using a simple method and within 14 days, you will see positive amazing changes. You will be happy to smile, talk confidently or even kiss with no fear or low self-esteem. It is a real product and will work for you. Order yours now.

Lăsați-vă dinții să fie sănătoși. Albul strălucitor este culoarea pe care dinții dumneavoastră o merită. Le puteți oferi asta folosind timp de 14 zile această metodă simplă. Veți constata rezultate incredibile. Veți fi fericit, veți zâmbiți, veți vorbi cu încredere și vă veți săruta partenera fără frică. Este un produs real ce va funcționa pentru dumneavoastră. Comandați acum!

Cumpara Whitening Strips cu 50% reducere*pe site-ul oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *