Bliss Hair Pareri | Pret

Bliss Hair Pareri | Pret
5 (100%) 2 votes

Părul lung poate să facă orice persoană să arate mai atrăgătoare. Cele mai multe femei, precum și cei mai mulți bărbați, vor să-Bliss-Hairși arate frumusețea prin aspectul părului. Dar frumusețea părului poate fi compromisă de mai mulți factori. Mătreața, căderea părului, firele slabe sau un scalp nesănătos, toate acestea pot compromite frumusețea părului. De aceea, cu toții putem fi de acord că un păr sănătos este primul pas către frumusețe.

Părul, sprâncenele, mustața sau genele fabuloase pot fi compromise în mai multe feluri. De exemplu, mătreața, subțierea firelor de păr sau scapul nesănătos pot compromite frumusețea părului. Cei care își îngrijesc părul știu că acesta este primul pas către a avea un păr atrăgător. Stresul și schimbările hormonale reprezintă cauze adiționale ce pot afecta aspectul părului.

Oameni din întreaga lumea au încercat metode diferite de tratare a părului. Efectivitatea, costul, eficiența și valabilitatea metodelor sunt ceea ce ne influențează să folosim un anumit produs sau o anumită metodă pentru a avea grijă de păr. În cazul în care cauți cea mai bună metodă posibilă, Bliss Hair este soluția.

Cumpara Bliss Hair cu 50% reducere*pe site-ul oficial

Cum funcționează Bliss Hair?

Bliss Hair este o loțiune pentru  tratare a părului. Produsul este complet natural, fiind compus din extracte de plante ce stimulează creșterea părului. 100% natural și organic, acest produs a fost testat clinic și nu prezintă efecte adverse pentru păr, scalp sau oricare altă parte a corpului.

Produsul se prezintă în formă lichidă, ca loțiune. Se aplică manual, masând și frecând părul și scalpul. Următoarele instrucțiuni și proceduri trebuie urmate atunci când folosești Bliss Hair:

 • Spăla bine părul înainte cu șampon. Astfel vei avea un păr curat înainte de a aplica loțiunea.
 • Usucă bine părul. Acesta trebuie să fie uscat atunci când aplici loțiunea
 • Folosește o cantitate mică de loțiune pe păr și scalp.
 • Masează scalpul ușor timp de 2 minute.
 • Permite loțiunii să fie absorbită de scalp și păr.
 • Aranjează-ți părul ca de obicei. Aplică această procedură de 2-3 ori pe zi pentru cele mai bune rezultate.

Înainte de a înțelege cum acționează loțiunea și care sunt avantajele, este bine de știut cauzele unui păr nesănătos. Acest lucru te va ajuta să ai grijă de părul tău cum trebuie, în timp ce utilizezi Bliss Hair.

 • Existența fungilor în zona scalpului cauzează mătreața
 • Încetinirea creșterii părului, datorită firelor de păr deteriorate
 • Lipsa de minerale și de substanțe nutritive afectează creșterea sănătoasă a părului
 • Căderea părului. Ex.: atunci când te usuci sau îți piepteni părul.

Utilizând Bliss Hair vei scăpa de toate probleme părului. Loțiunea:

ro-Bliss-Hair

 • Accelerează creșterea părului, deoarece conține minerale și vitamine ce ajută la creșterea naturală a acestuia.
 • Menține părul puternic și mătăsos. Acest lucru ajută la prevenirea căderii părului.
 • Ajută la protecția și prevenirea deteriorării scalpului cauzate de fungi, baterii și viruși.
 • Hidratează scalpul
 • De asemenea, ajută la vindecarea și recuperarea mult mai rapidă a glandei sebacee. Previne inflamarea scalpului.
 • Îmbunătățește măsurile preventive împotriva mătreței cauzate de infecțiile fungice.

Produsul este eficient în redarea frumuseții părului. Dacă crezi că scalpul părului tău are nevoie de o îngrijire atentă, aplică loțiunea de 3-4 ori pe săptămână. Dacă ai probleme cu creșterea părului, înseamnă că trebuie să aplic loțiunea de 2 ori pe zi.

Loțiunea are la bază o combinație de ingrediente naturale, conținând un complex ultra-nutritiv pentru scalp. Ingredientul inovativ HOTFLUX, precum și extractele de plante (troscot chinezesc, avocado, lucernă, Centella asiatică si ligustikuma sichuan). Rezultatele încep să apară după prima săptămână de utilizare regulată. Merită menționat faptul că loțiunea este  atât pentru bărbați, cât și pentru femei, dar și pentru orice tip de păr.

Compoziția Bliss Hair

Bliss Hair stimulează creșterea părului și conține doar extracte naturale, precum troscot chinezesc, avocado, lucernă, Centella asiatică si ligustikuma sichuan. Fiecare dintre aceste extracte au proprietăți nemaipomenite pentru păr.

Extract de avocado. Avocado este bogat în vitaminele F, E, D și B. Extractul are proprietăți care hidratează părul, combat mătreața și previn căderea părului.

Extract Alfa. Ajută la reconstrucția scalpului și a părului. Oferă scalpului și rădăcinii firului de păr posibilitatea de a absoarbe substanțele nutritive mult mai eficient. De asemenea, îmbunătățește circulația sângelui în zona scalpului.

Cumpara Bliss Hair cu 50% reducere*pe site-ul oficial

Bliss Hair mai conține Eph Belize. Acesta este un antioxidant important pentru repararea părului ce previne căderea acestuia. De asemenea, antioxidantul previne apariția firelor albe.

Extract de Centella Asiatică. Ajută în primul rând la stimularea colagenului. De asemenea, îmbunătățește circulația sângelui în zona scalpului și înlătură radicalii liberi care slăbesc firul de părul. În plus, mențin părul și scapul hidratate.

Extract de urn Hawbaw. Acesta hrănește părul, stimulează circulația sângelui la nivelul scalpului și ajută la vindecarea mai rapidă a acestuia. De asemenea, tonifică și relaxează pielea scalpului.

Ulei de cocos. Ulei hrănește părul, barba și mustața, asigurând o creștere mai rapidă a acestora.

De unde se poate cumpăra Bliss Hair? - farmacie - ebay - amazon

Produsul este valabil pe pagina oficială a acestuia, putând fi comandat online de către oricine. După realizarea comenzii, clientul va fi contactat telefonic. Coletul este livrat prin curier sau la căsuța poștală.

Plata se face pe loc. Avantajul în a achiziționa loțiunea de pe pagina oficială este că produsul este garantat cel original. De aceea, vă recomandăm să cumpărați produsul de pe pagina oficială pentru a fi sigur că nu e contrafăcut.

Cum să cumperi Bliss Hair în Romania

A cumpăra Bliss Hair este foarte simplu. Accesează pagina oficială și comandă produsul. Aceasta presupune să laș numele, informațiile de contact și adresa la care produsul va fi livrat. Toate acestea se fac prin completarea unui formular online. Apasă ”COMANDĂ” și completează formularul de pe pagina următoare.

Bliss-Hair-ro

Coletul va ajunge în cursul a 2-3 zile lucrătoare. Apoi poți judeca singur dacă produsul este unul de calitate. Dacă nu ești satisfăcut 100%, pur și simplu trimite pachetul gol înapoi la adresa expeditoare. Banii vă vor fi returnați fără nici o întrebare. Clientul va fi apoi contact telefonic, iar produsul va fi livrat prin curier.

Preț Bliss Hair

Pe pagina oficială, noul preț al cremei este de 159 RON. Produsul poate fi achiziționat acum cu o reducere de 50%, prețul inițial fiind de 318 RON. Produsul este livrat în decursul a 2-3 zile lucrătoarea din momentul în care se face comanda.

Efecte Adverse

Bliss Hair este realizat din ingrediente naturale ce sunt sigure de utilizat și nu cauzează efecte adverse asupra corpului. Substanța NU are efecte adverse asupra corpului și de aceea nu ar trebui să te îngrijorezi. Este SIGURĂ de utilizat. Produsul este destinat atât femeilor, cât și bărbaților de toate vârstele. Femeile însărcinate sunt sfătuite să consulte medicul înainte de a utiliza acest produs.

După mulți ani de testări, s-a concluzionat că Bliss Hair este un produs sigur de utilizat ce nu are efecte adverse asupra scalpului și a capului. Efectele rapide asupra părului vă asigură că veți avea un păr curat, lung și atrăgător. Părul tău va fi mult mai puternic.

Bliss Hair Pareri

Maria T., 31 de ani

pareri-Bliss-HairAm schimbat produsele tradiționale pentru îngrijirea părului cu Bliss Hair. Acesta m-a ajutat foarte mult. Acum am un păr curat și mult mai lung. Nu mai este deloc slinos. După doar trei săptămâni de utilizare, părul meu era vizibil mai atrăgător. Sunt foarte mulțumită și cu siguranță îl voi comanda în continuare.

 

Gheorge G., 40 de ani

Am avut probleme din cauza scalpului uscat și îmi cădea părul de ceva vreme. Am încercat mai multe metode pentru a rezolva problema, dar niciuna nu a funcționat. Un doctor m-a sfătuit să folosesc Bliss Hair. De atunci, am spus la revedere problemelor. Acestea au fost rezolvate simplu și eficient, iar acum părul meu arată grozav.

 

Ioana C., 20 de ani

Bliss-Hair-pareriUn scalp sensibil și uscat timp de 20 de ani reprezenta o problemă serioasă pentru a tânără ca mine. Coafeza mi-a recomandat să folosesc Bliss Hair. Așa am reușit să-mi rezolv toate problemele. Până atunci, nici o soluție nu dădea roade. Folosesc Bliss Hair de o lună și e nemaipomenit.

 

Concluzii Bliss Hair

Părul tău este foarte important. Un păr îngrijit te va face să pari mult mai atrăgătoare ca persoană. Scăpă de scalpul uscat, părul degradant și deshidratat, dar și de mătreață folosind Bliss Hair. Este cel mai bun produs de pe piață. Sunt sigur că nu vei regreta alegerea făcută.

Cumpara Bliss Hair cu 50% reducere*pe site-ul oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *