Spanatal Prospect | Pareri | Pret

Spanatal Prospect | Pareri | Pret
4 (80%) 3 votes

Shugaring este o procedură populară de cosmetică care vă permite să scăpați de vegetație nedorită pespanatal corp. Se poate face atât acasă, cât și în salon. Dar dacă în primul caz este necesar să se pregătească o pastă specială, pe care nu o primesc toată lumea, atunci în al doilea este necesar să se dea o sumă considerabilă de bani pentru a avea o piele netedă și atractivă. Cu toate acestea, toate acestea sunt în trecut. La urma urmei, acum există pastă de la Spanatal, care este simplu și ușor de utilizat la domiciliu.

Aplicarea sa asigură o eliminare sigură a părului nedorit pe tot corpul. După îndepărtare, firele de păr de pe corp ies împreună cu rădăcina. În același timp, folicul în sine nu se deteriorează însă, dar nutriția sa încetinește, ceea ce asigură o creștere lentă a firelor de păr. Cu fiecare procedură ulterioară, acestea devin mai subțiri și apoi încetează să crească.

Cumpara Spanatal cu 50% reducere*pe site-ul oficial

Cum functioneaza Spanatal?

Complexul Spanatal constă dintr-o pastă și o îngrijire specială a cremelor. Pasta inovatoare atenuează structura firelor de păr și întârzie creșterea acestora după procedura de 5 sau mai multe săptămâni. Agentul poate fi utilizat fără preîncălzire; are o densitate ideală și lipicioasă.

shugaring pastă Spanatal funcționează în două moduri, datorită compoziției sale. Unele componente elimină vegetația deja disponibilă. Celălalt se adresează distrugerii foliculilor de păr și contribuie la apariția unor fire de păr noi cât mai târziu, mai subțiri și mai ușoare.

Efectul aplicării se realizează datorită componentelor naturale care sunt cuprinse în compoziția sa. De asemenea, producătorii au avut grijă de gradul ridicat de purificare a substanțelor. Din acest motiv, în timpul procedurii, apare aderența maximă la păr. Rezultatul este epilarea rapidă și fără durere.

Cele mai moderne amestecuri pentru sculele de îndepărtare a părului din zahăr și nămol. Toate pentru îndepărtarea părului întrebări despre produs și răspunsuri cer o întrebare fotoepilare. Pasta de zahăr pentru shugaring este o metodă de a scăpa de produse cosmetice pentru părul facial și puteți cumpăra un mijloc de aplicare la domiciliu.

Crema-îngrijire este necesar pentru a hrăni și calma pielea. Aplicând-o zilnic, veți încetini și, timp de 3-5 luni, opriți permanent dezvoltarea de fire de păr pe corp.

O metodă care va face părul mai subțire și mai puțin vizibilă este îndulcitor, o procedură fără durere, dacă este efectuată de pastă profesională. Realizează următoarele:

 • Densitatea universală vă permite să utilizați aceleași mijloace pentru a îndepărta atât părul dur, cât și cel moale de-a lungul întregului corp și a feței.
 • Nu necesită reîncălzire.
 • Păstrează plasticitatea pe toată durata procedurii.
 •  În mod ideal, înțelegeți și firele de păr scurte.
 • Nu irită pielea, nu necesită spălare intensă, nu lasă bucăți pe piele.
 • Are un efect de lungă durată.
 • Următoarea procedură nu poate fi efectuată mai devreme de patru săptămâni.

Aplicarea Spanatal oferă o epilare sigură și sigură acasă. Nu dăunează pielea, ci oferă mai multă grijă pentru ea. Când este utilizat, creșterea părului încetinește considerabil. Și dacă efectuați epilarea cu această pastă timp de un an sau mai mult, puteți să scăpați complet de părul de pe corp!

spanatal-ro

Shugaring pastă Spanatal nu are contraindicații. Poate fi utilizată de cei cu sensibilitatea crescută a pielii și pentru îndepărtarea firelor de păr nedorite nu numai pe picioare, ci și pe față, la subraț și zona de bikini.

În general, "Pasta" cucerește rapid și cu încredere lumea. Multe femei au abandonat deja procedurile alese în favoarea acestei paste. Acum, depilarea a devenit nedureroasă, confortabilă, complet confortabilă pentru uz casnic. Fiecare femeie poate epila în mod independent picioarele, axile, fața și zona de bikini în ordine. Este suficient să utilizați remedia prezentată o dată pe lună pentru a vă simți încrezătoare și în largul tău.

 • Pentru a efectua epilarea pe cont propriu, va trebui să efectuați mai multe manipulări:
 • Curățați pielea sub apă curgătoare, puneți-le cu un prosop și aplicați talc pe ele;
 • Luați o cantitate mică de medicament și aplicați-o uniform cu o bandă împotriva direcției de creștere a părului (faceți acest lucru cu mâinile sau cu o spatulă specială);
 • Așteptați 1-2 minute;
 • Cu o mișcare bruscă, îndepărtați banda în direcția creșterii părului.

Pasta de zahăr Spanatal este ușor de folosit în casa dvs. pentru că:

 • Gata de utilizare - nu este nevoie să se încălzească
 • Menține plasticitatea perfectă pe parcursul procedurii
 • Aplicați rapid și atașați cu fermitate maximă pe suprafața părului
 • Consistența pastă este proiectată pentru a lucra cu părul dur și moale.

După efectuarea unei astfel de manipulări, producătorul recomandă tratarea pielii cu Teloba Neo.

Ingrediente si compozitia Spanatal

Fructoza și glucoza din zahăr din trestie braziliană, datorită acestor componente, pasta este ușor aplicată pe piele și își păstrează elasticitatea.

Extrageți coaja de nucă, pătrunde adânc în epidermă, ajungând la folicul, epuizând structura părului și încetinind creșterea.

Sucul de lămâie, ajută la eliminarea pigmentului părului, făcându-l mai ușor și invizibil pentru ceilalți. În plus, sucul de lamaie distruge treptat structura lor, din cauza căreia chiar și părul rigid se transformă în puf după mai multe ședințe. Un grad ridicat de purificare a componentelor vă permite să păstrați sănătatea și frumusețea pielii. Îndepărtarea părului este rapidă și nedureroasă.

Cumpara Spanatal cu 50% reducere*pe site-ul oficial

De unde puteti cumpara Spanatal? - farmacie

Un număr mare de mărfuri false există astăzi pe piață și au fost divorțate, prin urmare, să fie mai atenți și foarte atenți la astfel de produse. Originalul Spanatal poate fi accesat pe site-ul web al mărcii. Se recomandă să cumpărați produsul NUMAI pe site-ul său oficial.

De unde poti cumpara Spanatal in Romania?

Metoda de cumpărare este simplă; accesați site-ul oficial, plasați o comandă pe site. Aceasta presupune furnizarea numelui, a informațiilor de contact și a adresei. Procedura de cumpărare pe site-ul oficial este de a completa un formular de comandă. Faceți clic pe "ORDER" și completați formularul de pe pagina următoare.

Veți primi produsul în 2 sau 3 zile. Atunci poți să judeca. Dacă nu sunteți mulțumit 100%, pur și simplu trimiteți ambalajele goale ale produsului la adresa de retur și vă vom rambursa banii, nu vă vom pune întrebări. Clientul este contactat prin numărul de telefon și livrarea se face prin curier.

spanatal_ro

Pret Spanatal

Pe site-ul web al mărfii, prețul este de 39 €. A fost făcută o reducere de 50% în cazul celor 78 de euro anteriori. Taxa de expediere nu este taxată. Cumpărați pe site pentru a evita falsificarea. O garanție de 30 de zile este oferită de companie în cazul în care produsul nu atinge obiectivul sau se oferă elemente false.

Efectele secundare al Spanatal

Spanatal este fabricat în principal din ingrediente naturale care sunt sigure pentru organismul uman. Substanța NU are efecte secundare și de aceea nu trebuie să vă faceți griji cu privire la problemele viitoare. Este sigur de utilizat.

Femeile însărcinate trebuie să se consulte cu medicul înainte de a folosi produsul. Medicamentul constă numai din componente naturale. Spanatalul nu provoacă alergii.

Pareri despre Spanatal forum

Irene J., 34 de ani

spanatal-pareriMi sa dat o pastă, care ma mulțumit - aceasta este compoziția și, spre deosebire de ceară, nu trebuie să fie încălzită. Părul de pe picioare nu mai crește. Sunt foarte fericită. După mai multe sesiuni, am învățat repede să scot părul. Ceea ce îmi place cel mai mult - este că părul crește foarte lent. Eu o folosesc în fiecare lună și jumătate, înainte foloseam lama în fiecare zi, ca o nebună. Pielea este acum moale, ceea ce mă face foarte fericită, mulțumesc!

 

Guillermo Diaz, 30 de ani

Foarte convenabil de utilizat, are o compoziție naturală și nu necesită preîncălzire înainte de utilizare. Efectul procedurii după utilizarea acestei paste rămâne o perioadă lungă de timp. Singurul lucru care este păcat este că pasta nu este vândută în mod liber. În acest moment - este singura pastă de zahăr, care nu are nevoie de încălzire. Este gata de utilizare și menține consistența corectă a picioarelor și a zonei de bikini, a axelor, unde temperatura corpului este mai mare. Anterior trebuia să avem câteva tipuri de paste și să le amestecăm, pentru a atinge densitatea dorită în fiecare parte a corpului. Acest lucru a întârziat clienții și artizanii care provoacă disconfort.

 

Sara Maldonado, de 18 ani

spanatal_pareriAm avut probleme cu nivelul hormonal, ca urmare a acestui fapt, a început să crească fire de păr groase, în zona bikinis și subraț. A trebuit să mă rad în fiecare zi. Când am început să folosesc pasta din zahăr și crema pentru îngrijirea după epilarea shugaring pastă Spanatal, am avut o experiență incredibilă de senzație. După o epilare de o lună și în fiecare zi am aplicat crema. După primele luni, părul meu nu mai este gros și negru.

 

Concluzii despre Spanatal

Avantajele acestui produs pot fi spuse fără sfârșit. Pornind de la compoziția naturală și terminând cu ușurința de utilizare. În plus față de depilare directă, acest produs oferă îngrijire complexă a pielii. Dacă îl folosiți în mod regulat, atunci în 3-5 luni părul va deveni ușor, mic și abia vizibil. Dar dacă veți continua să utilizați timp de până la un an sau mai mult, puteți uita pentru totdeauna de părul nedorit pe suprafața pielii.

Cumpara Spanatal cu 50% reducere*pe site-ul oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *